BICOM biorezonanca, najbolji put do Vašeg psiho-fizičkog balansa.

Do sada nismo sreli čoveka koji ne bi želeo da se oseća bolje. A Vi?

Iz tog razloga želimo, da iz drugog ugla, sagledate pozadinu zdravstvenih smetnji i da Vas upoznamo sa novim pravcem u medicini  u čijoj osnovi su najnovija dostignuća biofizike, BICOM biorezonantnu metodu.

neometana ćelijska komunikacija

Možda ova metoda može, upravo Vama, pružiti šansu da otkrijete pravi uzrok zdravstvenih tegoba i da ih bez negativni sporednih efekata tretirate.

Hajde da se podsetimo.

Organizam je savršen sistem, gde svaka ćelija obavlja svoju funkciju nepogrešivo. Da bi proces pravilno tekao, neophodno je da ćelije međusobno komuniciraju. U zdravom telu, ova razmena informacija funkcioniše neometano i tako svaka ćelija odnosno svaki deo Vašeg tela može da ispuni svoj zadatak. Pored toga organizam poseduje i veliki samo-isceljujući potencijal.

Sećate se, materija je zgusnuta energija i ona emituje tu energiju.

Iz toga proizilazi da svaka supstanca, kao i svaka ćelija, svaki deo tela, virusi, bakterije, poleni ... zrače energijom koja ima tačno određenu frekvenciju sa potpuno individualnim karakteristikama koja se nazivaju još i frekvencijski obrazaci ili mustre.

ometena ćelijska komunikacija

Zamislite sada da  ometajuće  supstance kao što su  toksini, virusi, bakterije  ili opterećujuća elektromagnetna zračenja tj. elektrosmog deluju na Vaše telo.

Njihovi frekvencijski obrasci mogu ometati normalnu komunikaciju između ćelija. Ukoliko je komunikacija između ćelija ometena, tada je svakako i njihovo funkcionisanje narušeno.

Sve to dovodi najpre do disbalansa biopolja, pre ili kasnije do nejasnih tegoba, iscrpljenosti, hroničnog umora a potom i do organskih promena i odgovarajućih pratećih simptoma.

Sve ovo je važno jer se upravo pomoću BICOM aparata testira kompatibilnost frekvencijskih obrazaca Vašeg tela sa frekvencijskim obrascima apsolutno bilo čega: hrane, lekova, kozmetičkih preparata, biljaka ili životinja kojima ste okruženi.

U našem centru, testiranjem pomoću BICOM aparata otkrićete šta sve tačno opterećuje Vaš organizam i na koje namirnice i aditive je Vaše telo intolerantno. Proverićemo i prisutnost energetskih blokada, stresa, toksina u telu, kako Vam funkcionišu energetski centri, da li su Vam i koje Bahove kapi potrebne…
Većina opterećenja detektovana testiranjem, dobrim planiranjem, uz BICOM tretmane, se mogu i otkloniti. To je sjajna vest, zar ne?

Tokom tretmana BICOM aparat koristi frekvencijske obrasce preuzete iz Vašeg tela ili supstance koja Vam opterećuje organizam. Aparat ih razdvaja na zdrave-harmonične i patološke-disharmonične talase.

Zdravi talasi u BICOM aparatu mogu biti pojačani i poslati nazad u Vaše telo u cilju jačanja organizma, dok patološke talase aparat pretvara  u zdrave, i kao takve ih šalje nazad u Vaše telo i time briše elektromagnetne zapise ometajući faktora.

Na ovaj način eliminišu se loši uticaji virusa,bakterija, parazita, gljivica, teških metala i drugih opterećenja iz  Vašeg organizma.

Pored toga BICOM tretmani Vam pomažu da aktivirate samo-isceljenje i da svoje telo ponovo dovedete u balans. To je suština zdravlja.

BICOM biorezonanca  je  prepoznata i dokazana metoda. Uspešno se može  kombinovati  sa drugim metodama i pojačava efekte akupunkture, elektro akupunkture, homeopatije, manualne medicine, aroma terapije, fitoterapije...

Velikog uspeha BICOM biorezonanca ima kod: jačanja imunog sistema, alergija svih vrsta (astma, alergijski rinitis), redukcije telesne težine,  opterećenja gljivicama, virusima, bakterijama, bolesti probavnog i urinarnog trakta, bolova u zglobovima i u leđima, hroničnog umora,  depresija, stresa, menopauzalnih i drugih hormonskih tegoba,  glavobolje, migrena....

//perunprotect.rs/wp-content/uploads/2020/11/bicom.jpg

BICOM biorezonantni program obuhvata :

Testiranje na aparatima BICOM Optima i BICOM BodyCheck 2

Testiranje je bez uzimanja krvi i obuhvata:

 • bioenergetsku proveru stanja Vašeg tela
 • test intolerancije na hranu
 • test aditiva, konzervanasa, prehrambenih boja
 • test inhalacionih alergena
 • test opterećenja (elektrosmog, geopatija…)
 • test bakterija, virusa, gljivica i parazita
 • test energetskih centara
 • test 5 elemenata
 • test Bahovih cvetova

BICOM BodyCheck 2
BICOM BodyCheck 2

Otkrićemo:

 • energetsko stanje Vaših organa, tkiva i ćelija. Nivo postojećih stresova i moguće uzroke.
 • koja vrsta hrane je odgovorna za eventualno usporavanje rada Vašeg metabolizma, gomilanja kilograma, nadimanja kao i lošeg raspoloženja
 • šta opterećuje Vaš organizam (bakterije, gljivice, virusi, alergeni, zračenja i drugo)
 • prisutnost energetskih blokada . Kada ste zdravi životna energija teče slobodno kroz Vaše telo i energetske centre, čakre. Usled stresa, funkcionalnog poremećaja u radu nekog organa ili emocionalne traume, protok energije može biti blokiran .
 • da li postoji disbalans u ciklusu 5 elemenata. Po kineskoj medicini, celo telo se može opisati uz pomoć ciklusa 5 elemenata: voda, vazduh, vatra, drvo i zemlja. Svakom od 5 elemenata pripisuju se različita svojstva i svaki se vezuje za različite organe a poremećaji u ciklusu mogu se odraziti na zdravlje.
 • koja kombinacija Bahovih kapi je optimalna za Vaš organizam. Bahove kapi će nežno obnoviti unutrašnju ravnotežu tela a ona će Vas činiti zadovoljnim i zdravim.
BICOM tretmani

Na osnovu rezultata testiranja predlažemo za Vas najoptimalniji plan tretmana i pratećih mera u cilju eliminacije opterećenja, ponovnog uspostavljanja balansa i aktivacije samo-isceljujućih snaga Vašeg organizma.

Da li je BICOM biorezonanca za Vas?

Ako ste ikada osetili, pomislili ili rekli:

 • Stalno sam umoran/a ili bezvoljan/a
 • Želim jači imunitet
 • Muče me alergije
 • Želim da znam uzrok zdravstvenih tegoba
 • Želim detoksikaciju svog tela na proveren i zdrav način
 • Infekcije Candidom su učestale
Onda je BICOM biorezonanca baš za Vas.

Kroz program Vas vodi sertifikovani BICOM terapeut

Kažu da je budućnost lečenja ljudi u multidisciplinarnom i holističkom pristupu.  Mi ne čekamo budućnost već je sada živimo i delimo sa Vama.

Vaš i naš licencirani strukovni nutricionista-dijetetičar Ivan Runtić je i dipl. ing. elektrotehnike kao i sertifikovani BICOM terapeut. Pored toga, poslednjih 10 godina vredno se usavršava u oblasti kvante medicine kako u zemlji tako i u svetu.  Razne obuke u Srpskom lekarskom društvu, Quanttes udruženju, međunarodni seminari i kongresi…

Najvažnije, danas je Ivan podrška ljudima kao što ste Vi, na putu do psiho-fizičkog balansa.

 1.  10+ godina iskustva
 2.  Sertifikovani BICOM terapeut
 3. 1000+ vrsta testiranja

Šta klijenti kažu

Uspešne priče naših klijenata

Hajde da rezimiramo…

BICOM biorezonanca je poseban dijagnostički i terapeutski program u oblasti kvantne medicine i bazira se na najnovijim dostignućima biofizike. BICOM tretmani ne leče bolesti, već pomažu da ponovo aktivirate samo-isceljujuće snage i dovedete svoje telo u balans što je osnov dobrog zdravlja.Trajanje programa je individualno i zavisi od Vašeg stanja i željenog cilja.
Program obuhvata: bioenergetsku proveru stanja Vašeg tela, test intolerancije na hranu, test aditiva, konzervanasa, emulgatora, prehrambenih boja, test i preporuka za suplementaciju, test opterećenja, test bakterija i virusa, test inhalacionih alergena, test 5 elemenata, test i balansiranje energetskih centara, test i preporuka za Bahove kapi, BICOM biorezonantne tretmane i Vaš lični plan za proces promene.

BICOM biorezonanca velikog uspeha  ima i može Vam pomoći kod:  alergija svih vrsta (astma, alergijski rinitis), redukcije telesne težine, jačanja imunog sistema, opterećenja gljivicama, virusima, bakterijama, bolesti probavnog i urinarnog trakta, bolova u zglobovima i u leđima, hroničnog umora,  depresija, stresa, menopauzalnih i drugih hormonskih tegoba,  glavobolje, migrena....

Do cilja u 3 koraka

krenite danas
1. korak<br/><br/><b>Testiranje</b>
1. korak

Testiranje
Bez uzimanja krvi i čekanja na rezultate, saznajte šta sve opterećuje Vaš organizam.
2. korak<br/><br/><b>BICOM tretmani</b>
2. korak

BICOM tretmani
Na bezbedan i efikasan način vratite Vaše telo u psiho-fizički balans.
3. korak<br/><br/><b>Pratite preporuke</b>
3. korak

Pratite preporuke
Kreiramo plan tretmana za Vas i podška smo u procesu Vaše promene.
Cilj<br/><br/><b>U zdravlju uživajte</b>
Cilj

U zdravlju uživajte
Želimo da se osećate dobro i ostanete zdravi.

Pružite ruku zdravlju i neka dobre frekvencije rade za Vas

Rezervišite svoj termin

online ili pozovite

Popunite ovu kratku formu i brzo ćemo Vam uzvratiti pozivom.

Naša Ponuda

Birajte najbolje