VAŠA ZAŠTITA OD NEJONIZUJUĆEG ELEKTROMAGNETNOG ZRAČENJA

Dobro došli!

Živeti svoje snove i povezati razna znanja u jedinstven proizvod koji čini ljudima dobro, složićete se, divno je!

Upravo ste na stranicama gde su snovi postali dosanjana stvarnost jednog biohemičara i jednog inženjera elektrotehnike.
Više od decenije je bilo potrebno da ideja sazri, da sakupimo dovoljno informacija i da je prezentujemo za početak našim prijateljima a sada, kao proizvod Perun PROTECTOR, je delimo sa vama.

Često nas pitaju ko je Perun.

Perun je vrhovni bog starih Slovena i poznat je kao bog groma i neba. Ostavio je brojne tragove u imenima ljudi, planina, mesta i biljaka u ovim podnebljima. Svi dobro znamo divan plavi cvet perunike. Njegovi simboli su hrast, kamen i malj. Kod Srba se jedna vrsta hrasta i danas zove grm, a ovo ime nastalo je od reči grmeti. Perun je bog koji udara i koji kažnjava nepravdu.
Zamišljan je kao zreo čovek duge brade, sa ognjenim kamenom, strelama ili munjom u rukama.
Evo kako smo ga mi videli.


Hrabrost da se iskorači van utabane staze bila je zrno kristalizacije za početak razvoja našeg proizvoda, a višegodišnje iskustvo u oblasti biorezonance bilo je katalizator u tom procesu.
Pred vama je stiker sa potvrđenom zaštitnom funkcijom od zračenja mobilnih telefona testiran u Institutu BION Ltd. Ljubljana u Sloveniji. Tokom testiranja praćeni su fizioloških parametri kao što su srčani ritam EEG, mišićna aktivnost EMG, temperatura, provodljivost kože, disanje i dr. Rezultati testiranja su pokazali da naš Perun PROTECTOR ima značajan zaštitni uticaj na ljudski organizam i kao takvom dodeljen mu je sertifikat.


Zašto je važno da imamo zaštitu od zračenja mobilnih telefona?

Hajde sada da zamislimo naš organizam na rođenju kao prazno bure. Tokom života naše bure punimo raznim toksinima, aditivima, teškim metalima, patogenim mikroorganizmima, elektrosmogom … Svi oni su opterećuju naš organizam a bilo koje od navedenih opterećenja može dovesti do izlivanja sadržaja bureta i kao rezultat, tada se mogu javiti hroničan umor, nedefinisane tegobe, alergije, upale, hronične bolesti itd.

Vi sada imate mogućnost da protektorom ulepšate svoj mobilni telefon ili zaštitnu masku jednim divnim detaljem i da istovremeno jačate svoje biopolje i sprečite dalje kumuliranje elektrosmoga u vašem organizmu.
Mi smo za vas pripremili 9 kombinacija a vi izaberite svoju!

Važno je da znate i da protektor ne smanjuje zračenje mobilnog telefona i drugih uređaja za bežične komunikacije jer u tom slučaju uređaji ne bi obavljali svoju funkciju. Protektor jača vaše biopolje!

Volite sebe!

Perun protektor Go to top