/
758 Views0
Evropska nedelja preduzetništva

Evropska nedelja preduzetništva u Beogradu

 

 

Evropska nedelja preduzetništva je kampanja koju EU svake godine organizuje u više od 37 zemalja sa ciljem promocije preduzetništva i institucija koje kroz različite vidove podrške podstiču razvoj preduzetništva.

Ove godine obeležena je  MeetMe Startup događajem 28. novembra u Ustanovi kulture Parobrod, Kapetan Mišina 6a u Beogradu uz brojne radionice, panele i predstavljanje najbolje prakse domaćih preduzetnika.

Cilj ovog događaja je da se predstave uspešni privrednici koji su koristili finansijske i nefinansijske mehanizme podrške sa nacionalnog i regionalnog nivoa, kao i razmena znanja i iskustava predstavnika mikro, malih i srednjih preduzeća i preduzetnika, cirkulacija ideja, misli i energije među privrednicima i stvaranje novih poslovnih mogućnosti

Na MeetMe Startup događaju predstavilo se 20 preduzetnika i preduzetnica koji posluju u oblastima prerađivačke, tekstilne, drvne, kreativne i IT industrije.

Bila nam je čast i zadovoljstvo da po pozivu  Regionalne agencije za razvoj i evropske integracije Beograd  budemo učesnici događaja i predstavimo svoje proizvode i usluge.

 

Sve čestitke RAREI Beograd na besprekornoj organizaciji.