Zdravo i Vitko telo. Nutricionistički program skrojen baš za Vas.


Rezervišite svoj termin

Znate i sami: svet oko nas prepun je reklama gde mlade vitke devojke pričaju uspešne priče kako  su pomoću čudotvornih pilula, magičnih čajeva i brzih dijeta došle do baš tako lepog i vitkog tela.

Koliko puta ste  i sami posegli za tim instant rešenjima a rezultat je izostao ili bio kratkotrajan?

A  šta kažete da do svog lepog i vitkog tela dođete na jednostavan i zdrav način? Zvuči lako i jeste lako.

Pred Vama je program Zdravo i Vitko telo, pažljivo osmišljen i proveren nutricionističko-biorezonantni program.  Program krojen  baš za Vas, sa ciljem da na jednostavan i zdrav način a bez gladovanja dođete do optimalne težine. Kao bonus dobijate telo u balansu.

Program je jedinstven na teritoriji Srbije i prilagođen baš svakom načinu ishrane bilo da se  hranite  po principima makrobiotike, vegetarijanstva, vegan ste  ili pak konzumirate sve vrste namirnica.

Proces promene počinje kada Vas neko istinski sasluša. Kako bi promenu započeli budite otvoreni u razgovoru sa našim nutricionistom i BICOM terapeutom i iznesite sve svoje brige i sumnje.

Ključ zdravlja je u Vama a mi smo tu da pomognemo da do cilja lakše dođete.

//perunprotect.rs/wp-content/uploads/2020/11/nutricionizambiorezonanca.jpg

Program Zdravo i Vitko telo obuhvata:

Kompletnu analizu Vašeg tela na Inbody270 analizatoru

Inbody270, moderna medicinska vaga,  pruža detaljnu analizu sastava Vašeg tela sa preciznošću od 98% u korelaciji sa DXA, zlatnim standardom. Koristi simultano multifrekvencijsko merenje impedanse (SMF-BIA).

Test intolerancije na hranu

Na BICOM biorezonantnom aparatu, bez uzimanja krvi i čekanja na rezultate, odredićemo namirnice koje najbolje odgovaraju Vašem telu i načinu ishrane. Dobićete i informacije koja vrsta hrane je odgovorna za eventualno usporavanje rada metabolizma, gomilanja kilograma, nadimanja kao i lošeg raspoloženja.

Test 5 elemenata

Po kineskoj medicini, celo telo se može opisati uz pomoć ciklusa 5 elemenata: voda, vazduh, vatra, drvo i zemlja. Svakom od ovih pet elemenata pripisuju se različita svojstva i svaki se vezuje za različite organe i meridijane a poremećaji u ciklusu mogu se odraziti na zdravlje. Testiranjem otkrićemo da li postoji disbalans u ciklusu 5 elemenata u Vašem telu a pomoću BICOM tretmana ponovno ćete uspostaviti ravnotežu.

Test energetskih centara

Kada ste zdravi životna energija teče slobodno kroz Vaše telo i energetske centre, čakre. Usled stresa, funkcionalnog poremećaja u radu nekog organa ili emocionalne traume, protok energije može biti blokiran . Testiranjem otkrićemo prisutnost blokada a BICOM tretmanima ih ukloniti.

Test za Bahove kapi

Bahove kapi  nežno obnavljaju unutrašnju ravnotežu tela. Ova ravnoteža čini Vas zadovoljnim i zdravim. Na osnovu rezultata testa dobićete preporuku za vrstu Bahovih kapi.

Test vitamina i minerala

Na BICOM biorezonantnom aparatu, proverićemo da li su potrebni i koji su vitaminsko-mineralnih suplementi optimalni za Vaš organizam.

BICOM tretmani

Na osnovu rezultata testiranja pravimo plan tretmana i pratećih mera. BICOM tretmanima ubrzaćemo metabolizam masti i ugljenih hidrata. Otklonićemo energetske blokade, posebnim detox programima aktiviraćemo organe za izlučivanje kako bi što lakše eliminisali nagomilane toksine iz Vašeg tela a anti-stres program biće od velike pomoći da bi ste izbegli konzumiranje hrane usled emotivne gladi.

Krojimo plan ishrane baš za Vas i podrška smo u procesu Vaše promene.

Da li je program Zdravo i Vitko telo za Vas?

Ako ste ikada pomislili ili rekli:

  • Želim da se osećam dobro u svom telu
  • Želim da smršam na zdrav način a nemam pojma odakle da počnem
  • Želim da budem kao lica sa reklama
  • U začaranom sam krugu…nezadovoljstvo-hrana-kilogrami
  • Ormar mi je prepun stvari koje više ne mogu da obučem a želim
Onda je program Zdravo i Vitko telo baš za Vas.
Pozovite i zakažite termin

Kroz program Vas vodi nutricionista, Ivan Runtić.

Kažu da je budućnost lečenja ljudi u multidisciplinarnom i holističkom pristupu.  Mi ne čekamo budućnost već je sada živimo i delimo sa Vama.

Iza Ivana stoje godine predanog usavršavanja u oblasti komplementarne medicine, BICOM biorezonance, nutricionizma i dijetetike kako u zemlji tako i u inostranstvu.

Najvažnije, naš nutricionista  Vam pruža mogućnost da iskoristite benefite najnovijih dostignuća iz ovih oblasti i da željenog cilja dođete na bezbedan način.

  1.  Nutricionista - dijetetičar
  2.  Sertifikovani BICOM terapeut
  3. 10+ godina iskustva

Kada sve zaokružimo…

Program za Zdravo i Vitko telo je pažljivo osmišljen i proveren nutricionističko-biorezonantni program skrojen baš za Vas, sa ciljem da na jednostavan i zdrav način a bez gladovanja dođete do optimalne težine i psiho-fizičkog balansa. Trajanje programa je individualno i zavisi od Vašeg stanja i željenog cilja.

Program je jedinstven u Srbiji i prilagođen svim načinima ishrane.

Do cilja u 3 koraka

krenite danas
1. korak<br/><br/><b>Testiranje</b>
1. korak

Testiranje
Analiza telesnog sastava. Testiranja na BICOM aparatu
2. korak<br/><br/><b>BICOM tretmani</b>
2. korak

BICOM tretmani
Na osnovu rezultata testiranja krojimo plan za Vas.
3. korak<br/><br/><b>Pratite preporuke</b>
3. korak

Pratite preporuke
Ključ zdravlja i uspeha je u Vama.
Cilj<br/><br/><b>Zdravo i vitko telo</b>
Cilj

Zdravo i vitko telo
Čestitamo!

Uspešna priča

priča Ekatarine Krstić

Kilogrami su se istopili, dišem punim plućima i  ponovo se budim se srećna i energična

Više od 5 godina nisam mogla normalno da šetam ulicom zbog gušenja koje podstiču jake alergije na biljke. Sve što bih pojela ,,zalepilo bi se" tamo gde ne treba. Za pomoć sam se obraćala alergolozima, pulmolozima i nutricionistima u Srbiji i Austriji ali nije bilo napretka.

Tokom 4 meseca uz BICOM tretmane, Ivan je "očistio" moje telo od toksina, parazita i alergija bez ijednog leka. U tom periodu pratila sam preporučen plan ishrane  i kilogrami su bez velike muke nestali.

Sada dišem bez smetnji, oči mi vise ne suze, grlo me ne svrbi, nemam crvenila po koži i napokon mogu sve da jedem bez bolova u stomaku. Uz to, smrsala sam 5 kg nakon manje od 2 meseca i budim se mnogo energičnija.

Ako imate slične smetnje i probleme sigurna sam da ćete u Perun protect centru pronaći rešenje.

Ekatarina Krstić

HR menadžer

 

6391 6386

Budete i Vi ponosni na svoje zdravo i vitko telo.

Rezervišite svoj termin

online ili pozovite

Popunite ovu kratku formu i brzo ćemo Vam uzvratiti pozivom.

Naša Ponuda

Birajte najbolje