Zdravo i Vitko telo. Nutricionistički program skrojen baš za Vas.


Rezervišite svoj termin

Znate i sami: svet oko nas prepun je reklama gde mlade vitke devojke pričaju uspešne priče kako  su pomoću čudotvornih pilula, magičnih čajeva i brzih dijeta došle do baš tako lepog i vitkog tela.

Koliko puta ste  i sami posegli za tim instant rešenjima a rezultat je izostao ili bio kratkotrajan?

A  šta kažete da do svog lepog i vitkog tela dođete na jednostavan i zdrav način? Zvuči lako i jeste lako.

Pred Vama je program Zdravo i Vitko telo, pažljivo osmišljen i proveren nutricionističko-biorezonantni program.  Program krojen  baš za Vas, sa ciljem da na jednostavan i zdrav način a bez gladovanja dođete do optimalne težine. Kao bonus dobijate telo u balansu.

Program je jedinstven na teritoriji Srbije i prilagođen baš svakom načinu ishrane bilo da se  hranite  po principima makrobiotike, vegetarijanstva, vegan ste  ili pak konzumirate sve vrste namirnica.

Proces promene počinje kada Vas neko istinski sasluša. Kako bi promenu započeli budite otvoreni u razgovoru sa našim nutricionistom i BICOM terapeutom i iznesite sve svoje brige i sumnje.

Ključ zdravlja je u Vama a mi smo tu da pomognemo da do cilja lakše dođete.

//perunprotect.rs/wp-content/uploads/2020/11/nutricionizambiorezonanca.jpg

Program Zdravo i Vitko telo obuhvata:

Kompletnu analizu Vašeg tela na Inbody270 analizatoru

Inbody270, moderna medicinska vaga,  pruža detaljnu analizu sastava Vašeg tela sa preciznošću od 98% u korelaciji sa DXA, zlatnim standardom. Koristi simultano multifrekvencijsko merenje impedanse (SMF-BIA).

Test intolerancije na hranu

Na BICOM biorezonantnom aparatu, bez uzimanja krvi i čekanja na rezultate, odredićemo namirnice koje najbolje odgovaraju Vašem telu i načinu ishrane. Dobićete i informacije koja vrsta hrane je odgovorna za eventualno usporavanje rada metabolizma, gomilanja kilograma, nadimanja kao i lošeg raspoloženja.

Test 5 elemenata

Po kineskoj medicini, celo telo se može opisati uz pomoć ciklusa 5 elemenata: voda, vazduh, vatra, drvo i zemlja. Svakom od ovih pet elemenata pripisuju se različita svojstva i svaki se vezuje za različite organe i meridijane a poremećaji u ciklusu mogu se odraziti na zdravlje. Testiranjem otkrićemo da li postoji disbalans u ciklusu 5 elemenata u Vašem telu a pomoću BICOM tretmana ponovno ćete uspostaviti ravnotežu.

Test energetskih centara

Kada ste zdravi životna energija teče slobodno kroz Vaše telo i energetske centre, čakre. Usled stresa, funkcionalnog poremećaja u radu nekog organa ili emocionalne traume, protok energije može biti blokiran . Testiranjem otkrićemo prisutnost blokada a BICOM tretmanima ih ukloniti.

Test za Bahove kapi

Bahove kapi  nežno obnavljaju unutrašnju ravnotežu tela. Ova ravnoteža čini Vas zadovoljnim i zdravim. Na osnovu rezultata testa dobićete preporuku za vrstu Bahovih kapi.

Test vitamina i minerala

Na BICOM biorezonantnom aparatu, proverićemo da li su potrebni i koji su vitaminsko-mineralnih suplementi optimalni za Vaš organizam.

BICOM tretmani

Na osnovu rezultata testiranja pravimo plan tretmana i pratećih mera. BICOM tretmanima ubrzaćemo metabolizam masti i ugljenih hidrata. Otklonićemo energetske blokade, posebnim detox programima aktiviraćemo organe za izlučivanje kako bi što lakše eliminisali nagomilane toksine iz Vašeg tela a anti-stres program biće od velike pomoći da bi ste izbegli konzumiranje hrane usled emotivne gladi.

Krojimo plan ishrane baš za Vas i podrška smo u procesu Vaše promene.

Da li je program Zdravo i Vitko telo za Vas?

Ako ste ikada pomislili ili rekli:

  • Želim da se osećam dobro u svom telu
  • Želim da smršam na zdrav način a nemam pojma odakle da počnem
  • Želim da budem kao lica sa reklama
  • U začaranom sam krugu…nezadovoljstvo-hrana-kilogrami
  • Ormar mi je prepun stvari koje više ne mogu da obučem a želim
Onda je program Zdravo i Vitko telo baš za Vas.
Pozovite i zakažite termin

Šta klijenti kažu

Uspešne priče naših klijenata

Kroz program Vas vodi nutricionista, Ivan Runtić.

Kažu da je budućnost lečenja ljudi u multidisciplinarnom i holističkom pristupu.  Mi ne čekamo budućnost već je sada živimo i delimo sa Vama.

Iza Ivana stoje godine predanog usavršavanja u oblasti komplementarne medicine, BICOM biorezonance, nutricionizma i dijetetike kako u zemlji tako i u inostranstvu.

Najvažnije, naš nutricionista  Vam pruža mogućnost da iskoristite benefite najnovijih dostignuća iz ovih oblasti i da željenog cilja dođete na bezbedan način.

  1.  Nutricionista - dijetetičar
  2.  Sertifikovani BICOM terapeut
  3. 10+ godina iskustva

Kada sve zaokružimo…

Program za Zdravo i Vitko telo je pažljivo osmišljen i proveren nutricionističko-biorezonantni program skrojen baš za Vas, sa ciljem da na jednostavan i zdrav način a bez gladovanja dođete do optimalne težine i psiho-fizičkog balansa. Trajanje programa je individualno i zavisi od Vašeg stanja i željenog cilja.

Program je jedinstven u Srbiji i prilagođen svim načinima ishrane.

Rezervišite svoj termin

online ili pozovite

Popunite ovu kratku formu i brzo ćemo Vam uzvratiti pozivom.

Česta pitanja i odgovori

BICOM biorezonantna metoda je poseban dijagnostički i terapeutski postupak kojim je otpočet jedan novi pravac u medicini. Osnove biorezonantne metode počivaju na najnovijim dostignućima biofizike. Sa BICOM aparatom se mogu u mnogim slučajevima otkriti stvarni, često prikriveni, uzroci zdravstvenih tegoba i na bezbedan i efikasan način tretirati.
Zahvaljujući širokom spektru mogućnosti koje ima, BICOM biorezonantna metoda je pogodna za svako životno doba, od male dece do starijih osoba. Ne preporučuje se osobama sa medicinskim implantima kao što su pejsmejker ili elektronski sistem za održavanje i/ili praćenje; osobama koje su imale transplataciju organa i osobama koje imaju šizofreniju. I pored toga što ne postoje neželjeni efekti, u našem Centru ne preporučujemo BICOM biorezonantnu metodu trudnicama.
Testiranjem pomoću BICOM aparata otkrićete šta sve opterećuje organizam, na koje namernice i aditive je Vaše telo intolerantno. Proverava se prisutnost energetskih blokada, stresa, toksina u telu, kako funkcionišu energetski centri, da li su Vam i koje Bahove kapi potrebne... Većina opterećenja detektovana testiranjem, dobrim planiranjem uz BICOM tretmane se mogu otkloniti.
BICOM tretmani, kao potporna, su pogodni za sve vrste tegoba, jer uklanja faktore koji ometaju samo-isceljujuće moći organizma. Velikog uspeha BICOM tretmani imaju kod: redukcija telesne težine, alergije svih vrsta (astma, alergijski rinitis), jačanja imunog sistema, akutnih prehlade (mučnina, grip), opterećenje virusima, bakterijama, gljivicama, parazitima; opterećenje zračenjem, elektrosmogom, bolesti probavnog i urinarnog trakta, bolova u zglobovima i u leđima, povreda (opekotine, rane, prelomi), hroničnog umora, depresija, stresa, menopauzalne i druge hormonske tegobe, glavobolje, migrene,
Preporuka je ne konzumirati alkohol na dan testiranja i izbegavati težak fizički rad ili trening, ukoliko je to moguće. Na ovu vrstu testiranja ne utiče hrana i lekovi. Testiranje se obavlja bez skidanja odeće.
Udobno sedite u terapeutskoj stolici pored BICOM biorezonantnog aparata. Na telo Vam se postavljaju ulazni i izlazni aplikatori, povezani sa aparatom. Aplikatori imaju zadatak, da oscilacije Vašeg tela prihvate i dovedu kablom u aparat ili da vrate modifikovane terapijske oscilacije iz aparata u telo.
Broj tretman je individualan i zavisi koji cilj želite da postignete kao i od Vaše discipline u poštovanju datih preporuka.
Intolerancija na hranu je pojava neželjenih reakcija organizma na neku vrstu hrane ili njen sastojak koja se javlja svaki put prilikom konzumiranja. Nastaje kada telo nije u stanju da toleriše određenu vrstu hrane jer ne proizvodi dovoljno određene hemijske supstance ili enzima koji su neophodni za njihovu razgradnju. Intolerancija na hranu nije isto što i alergija na hranu, jer se ne aktivira imuni sistem, niti ima iste mehanizme kao trovanje hranom prouzrokovano baterijskim toksinima, virusima ili parazitima. Intolerancija na hranu ne podrazumeva ni psihološke reakcije na hranu.
Preporučuje se je da svakodnevno unosite minimum dva litra vode. Voda je nosilac informacija u telu. Nakon tretmana voda će podržati proces detoksikacije kako bi ste toksine uspešno izbacili iz organizma. Izbegavajte alkohol, kafu ili crni čaj najmanje 6-8 sati pre i posle tretmana. Obezbedite sebi odmor i san. Sledite uputstva terapeuta.
Nisu primećene nuspojave iz perspektive klasične medicine. Ponekad se može javiti umor nakon tretmana. Zbog toga Vam preporučujemo, ukoliko je to moguće, da se odmarate neko vreme nakon tretmana.
Kompletu analizu tela. Ova moderna medicinska vaga koristi najpreciznije metode merenja bioelektrične impedanse ljudskog tela i analizira 5 segmenata tela: desnu ruku, levu ruku, trup, desnu nogu i levu nogu. Koristeći simultano multifrekvencijsko merenje impedanse (SMF-BIA) pruža detaljnu analizu sastava tela sa preciznošću od 98% u korelaciji sa DXA (dvostruka analiza X zracima) koja se smatra zlatnim standardom. Dobićete i vrednost Vaše optimalne težine, preporučeni dnevni unos kalorija baš za Vaše telo i kalorijsku potrošnju Vašeg tela pri vežbanju za 20 sportova i aktivnosti .
Stojite uspravno oko 5 minuta pre samog merenja. Merenje nakon ležanja ili dužeg sedenja može rezultirati blagim izmenama u rezultatima testa. Razlog tome je voda u telu koja odlazi u donje delove čim ustanete iz kreveta ili stolice. Ne treba jesti neposredno pre testiranja. Za slučaj da ste već jeli, merenje treba odložiti barem za dva sata nakon obroka, jer težina unete hrane može izazvati greške u merenju. Treba obaviti sve fiziološke potrebe pre testiranja. Ne treba vežbati ili izvoditi težak fizički posao pre testiranja. Ukoliko ste već bili fizički aktivni doći će do privremene promene u sastavu tela što bi moglo da dovede do manje tačnih rezultata. Ukoliko je moguće merenje treba uraditi u jutarnjim časovima. Voda u telu gravitira prema donjem delu tela tokom dana, menjajući tako i rezultate testa. Dobro obrišite dlanove i stopala pre testiranja. Testiranje može biti teško ukoliko su Vam dlanovi i stopala suvi, mokri ili ukoliko imate previše žuljeva. Merenje se vrši bosih nogu.
Osobe sa medicinskim implantima kao što su pejsmejker ili elektronski sistem za održavanje i/ili praćenje. - Osobe sa bilo kojom vrstom zarazne bolesti ili bilo kakvom povredom dlana na ruci ili tabana na nozi ne bi trebale dolaziti u direktni kontakt sa vagom zbog nepreciznog merenja. - Analiza Bioelektričnom Impedansom (BIA) koristi bezbedne struje niskog nivoa koje ne mogu naštetiti telu. I pored toga, mi u našem centru ne preporučujemo merenje trudnicama.

Do cilja u 3 koraka

krenite danas
1. korak<br/><br/><b>Testiranje</b>
1. korak

Testiranje
Analiza telesnog sastava. Testiranja na BICOM aparatu
2. korak<br/><br/><b>BICOM tretmani</b>
2. korak

BICOM tretmani
Na osnovu rezultata testiranja krojimo plan za Vas.
3. korak<br/><br/><b>Pratite preporuke</b>
3. korak

Pratite preporuke
Ključ zdravlja i uspeha je u Vama.
Cilj<br/><br/><b>Zdravo i vitko telo</b>
Cilj

Zdravo i vitko telo
Čestitamo!

Uspešna priča

priča Ekatarine Krstić

Kilogrami su se istopili, dišem punim plućima i  ponovo se budim se srećna i energična

Više od 5 godina nisam mogla normalno da šetam ulicom zbog gušenja koje podstiču jake alergije na biljke. Sve što bih pojela ,,zalepilo bi se" tamo gde ne treba. Za pomoć sam se obraćala alergolozima, pulmolozima i nutricionistima u Srbiji i Austriji ali nije bilo napretka.

Tokom 4 meseca uz BICOM tretmane, Ivan je "očistio" moje telo od toksina, parazita i alergija bez ijednog leka. U tom periodu pratila sam preporučen plan ishrane  i kilogrami su bez velike muke nestali.

Sada dišem bez smetnji, oči mi vise ne suze, grlo me ne svrbi, nemam crvenila po koži i napokon mogu sve da jedem bez bolova u stomaku. Uz to, smrsala sam 5 kg nakon manje od 2 meseca i budim se mnogo energičnija.

Ako imate slične smetnje i probleme sigurna sam da ćete u Perun protect centru pronaći rešenje.

Ekatarina Krstić

HR menadžer

 

6391 6386

Budete i Vi ponosni na svoje zdravo i vitko telo.

Rezervišite svoj termin

online ili pozovite

Popunite ovu kratku formu i brzo ćemo Vam uzvratiti pozivom.

Centar za nutricionizam i biorezonancu
Razvoj i proizvodnja zaštite od zračenja

PIB: 111339034  MB:65343410

Toše Jovanović 24/27, Beograd, Srbija 
Ponedeljak- Četvrtak : 10:00-18:00  
Petak : 08:00-16:00