Promena kreće kada Vas neko istinski sasluša. Započnimo je sada.

Koliko puta ste zamišljali sebe kako radite i živite od onoga što volite?  Zamislite još i da možete ponuditi proizvode koji ljudima čine dobro. Divno je, zar ne?
Mi smo se odvažili. Mi smo Biljana i Ivan Runtić i mi smo Perun PROTECT. Tu smo da Vam pomognemo da otkrijete pravi razlog Vaših zdravstvenih tegoba i da ponovo budete dobro.
Naša priča počinje iz želje da budemo primer našoj deci, da ih ohrabrimo i pokažemo da je moguć put baziran na ljubavi, znanju, fer odnosu i posvećenosti. Perun je bog a Perun PROTECT je naša čarolija koju delimo sa Vama. Odaćemo Vam tajnu. Sa ovim zaštitnikom i bogom groma i neba imamo posebnu vezu. Čukunbaku Peruniku.
Naš lični razvoj i transformacija od biohemičara i inženjera elektrotehnike preko mnogih rukovodećih pozicija u korporacijama, do preduzetnika, BICOM terapeuta i strukovnog nutricioniste -dijetetičara, su primeri da ništa nije konačno i da je sve moguće i da su snovi dostižni.

A da li je bilo lako? Uh… teško pitanje…. Da li je vredelo? Pogledajte te osmehe na našem licu.

Prvi korak je načinjen pre više od 10 godina, kupovinom BICOM biorezonantnog aparata samo za nas. Odluka o investiciji vrednoj manjeg stana, investiciji u zdravlje, je samo dokaz vere koliko aparat može doprineti zdravstvenom boljitku naše porodice.
Tada sam često znala da kažem da moj muž ima najskuplji hobi na svetu.
Ako želite da svirate violinu, nije dovoljno samo da kupite instrument, slažete se? Vođeni time, a žedni znanja, mi svaki dan nešto novo učimo.
Brojni seminari, obuke i međunarodni kongresi su bili mesta gde upoznajemo divne ljude i nekakav drugačiji način života. Tim divnim ljudima, malo je reći da smo bili čudni, nas dvoje, koji dolazimo iz korporacijskih priča sa visokih pozicija…ali su nas srcem prihvatili. Ispostaviće se kasnije da su upravo ti ljudi naše prve i prave adrese sa kojima delimo svoju ideju o Perun PROTECTOR-u.
Ponosni smo na naš proizvod za zaštitu od nejonizujućeg elektromagnetnog zračenja koji je pronašao svoj put i van granica naše zemlje.
Sve ovo nas je dovelo do toga da danas pomažemo ljudima kao što ste Vi, da se ponovo osećaju dobro i da na bezbedan i efikasan način vrate svoje telo u psiho-fizički balans.
Ako delite naše vrednosti, ako želite da mi budemo ti koji će Vas istinski saslušati ili želite samo da nam kažete “Zdravo“ pozovite nas ili nam pišite.

Raduje nas da možemo pomoći. Naše oblasti:

  1.  nutricionizam
  2.  BICOM biorezonanca
  3.  zaštita od nejonizujućeg zračenja

Rezervišite svoj termin

online ili pozovite

Popunite ovu kratku formu i brzo ćemo Vam uzvratiti pozivom.