/
748 Views0

Perun PROTECT na 2. Međunarodnom kongresu povodom 25. godina BICOM biorezonance u Sloveniji

 

Još je Nikola Tesla rekao: „Ako želite da otkrijete tajne univerzuma, razmišljajte o energiji, frekvenciji i vibraciji.“

Upravo je frekvencija temelj BICOM biorezonance koja se primenjuje više od 30 godina u svetu a 25 godina u Sloveniji. Osnove biorezonantne metode počivaju na najnovijim dostignućima biofizike. Koristi se u medicini, veterini kao i u wellness i kozmetičke svrhe.

Bila nam je čast da budemo aktivni učesnici 2. Međunarodnog kongresa povodom 25. godina BICOM biorezonance u Sloveniji održanog 04.i 05.10.2019.godine

Većina predavača je sa posebnom pažnjom govorila o opterećenju organizma elektrosmogom i istakla da je to jedan od uzročnika velikog broja tegoba pa čak i bolesti.

Preporuka je testirati pacijente na opterećenje elektrosmogom kao i predložiti proverenu zaštitu od zračenja kako se jednom odklonjeno opterećenje ne bi vraćalo.

 

 

Posebno zadovoljstvo je bilo upoznati  Prof. dr Igora Jermana sa Instituta BION Ljubljana, gde je naš proizvod, Perun protector, testiran. Dobili smo i divan kompilment. Kaže da je naš protektor dizajnom jedan od najlepših koji su do sada imali prilike da testiraju. Potpuno zbunjena od lepih reči nisam se setila da uradimo zajedničku fotografiju ali se nadam, da je možda, glavni fotograf uhvato taj momenat.

 

Probajte BICOM biorezonantnu metodu. Možda ova metoda, upravo Vama omogući da se ponovo osećate dobro.

Zapamtite svaki uređaj  je jednako dobar kao i njegov korisnik-terapeut sa svojim obrazovanjem, znanjem i iskustvom. Setite se da ako želite svirati violinu, nije dovoljno samo  kupiti instrument. Birajte terapeute koji ulažu u svoje znanje. Edukacija i posvećenost su ključ uspeha.

 

Ne znate šta je BICOM biorezonanca? Brzo klik ovde