VAŠA ZAŠTITA OD NEJONIZUJUĆEG ELEKTROMAGNETNOG ZRAČENJA

Perun protect na 2. Međunarodnom kongresu povodom 25. godina BICOM biorezonance u Sloveniji

Još je Nikola Tesla rekao: „Ako želite da otkrijete tajne univerzuma, razmišljajte o energiji, frekvenciji i vibraciji.“

Upravo je frekvencija temelj BICOM biorezonance koja se primenjuje više od 30 godina u svetu a 25 godina u Sloveniji. Osnove biorezonantne metode počivaju na najnovijim dostignućima biofizike. Koristi se u medicini, veterini kao i u wellness i kozmetičke svrhe.

Za više  o BICOM biorezonanci posetite Institut za biorezonancu i regulatornu medicinu 

Bila nam je čast da budemo aktivni učesnici 2. Međunarodnog kongresa povodom 25. godina BICOM biorezonance u Sloveniji.

Većina predavača je sa posebnom pažnjom govorila o opterećenju organizma elektrosmogom i istakla da je to jedan od uzročnika velikog broja tegoba pa čak i bolesti.

Preporuka je da se pacijenti testiraju na opterećenje elektrosmogom kao i da im se preporuči korišćenje EMF protektora kako se jednom skinuto opterećenje ne bi vraćalo.

Posebno zadovoljstvo je bilo upoznati  Prof. dr Igora Jermana sa Instituta BION Ljubljana, gde je naš proizvod, Perun protector, testiran. Dobili smo i divan kompilment, da je naš protektor dizajnom jedan od najlepših. Potpuno zbunjena od prelepih reči nisam se setila da uradimo zajedničku fotografiju ali se nadam, da je možda, glavni fotograf zabeležio taj momenat.

Probajte BICOM biorezonantnu terapiju !

Izaberite svog terapeuta klikom na  Terapeuti Srbija  

Zapamtite svaki uređaj  je jednako dobar kao i njegov korisnik-terapeut sa svojim obrazovanjem, znanjem i iskustvom. Setite se da ako želite da svirate violinu, nije dovoljno samo da kupiti instrument. Birajte terapeute koji ulažu u svoje znanje! Edukacija i posvećenost su ključ uspeha!

Perun protektor Go to top