/
769 Views0
Koliko ste stvarno fit

15% popusta na analizu telesnog sastava i sve ostale nutricionističke usluge u Centru Perun PROTECT Beograd

 

 

Biti fit je cilj svakog od nas, zar ne? Biti fit = osećati se dobro u vlastitoj koži, biti zdrav i biti u dobroj kondiciji. Ljudi koji su zaista fit zrače pozitivnom energijom i imaju lepši pogled na život, za njih je fitnes način života.

Ukoliko ste korisnik FitPass kartice, verovatno ste upoznati sa benefitima  FitPass Cluba u okviru kojeg su Vam na raspolaganju usluge partnera kluba iz domena zdravog života. Sa velikim zadovoljstvom Vas obaveštavamo da je naš Centar Perun PROTECT  partner FitPass kluba (FitPass Club) .

Centar za nutricionizam i biorezonancu Perun PROTECT Beogradu, se nalazi na Banovom Brdu, ul. Toše Jovanović 24 u blizini TC Stankom. Jedinstven po multidisciplinarno-holističkom pristupu nudi pažljivo osmišljene programe namenjene svakom životnom dobu.

Centar je opremljen  najsavremenijim aparatima registrovanim  u Agencije za lekove i medicinska sredstva Republike Srbije.  Veliki  je broj zadovoljnih klijenta koji su zahvaljujući pažljivo vođenim nutricionističkim i biorezonantnim procesima vratili svoje telo u psiho-fizički balans, oslobodili se mnogih zdravstvenih  tegoba, kilograma, stresa…Zato ne oklevajte i pozovite i rezervišite svoj termin.

Verujemo da možemo značajno uticati na Vašu percepciju o ishrani i motivisati Vas da vežbate i hranite se u skladu sa svojim telom.  Za početak zakažite svoj termin i proverite koliko ste zaista fit.

Budite i Vi ponosni na svoje Zdravo i Vitko telo

 

Dobro došli u Perun PROTECT, mesto dobrih vibracija 

 

Usluge Centra za nutricionizam i biorezonancu :

1. Analiza telesnog sastava na Inbody270 

Proverite koliko ste fit. Upoznajte svoje telo, postavite sebi realne ciljeve i pratite proces promene.

Analizom telesnog sastava na InBody270 sa preciznošću 98% dobićete ukupnu telesnu masu, segmentnu analizu koja daje uvid u sastav tela tj. količinu masti, mišića, proteina, minerala, vode… Takođe, analizator izračunava i nivo bazalnog metabolizma, daje preporučeni dnevni unos kalorija, vrednost fizičke kondicije, kao i nivo viscelarnih masti koji se je u korelaciji sa zdravstvenim rizikom. Rezultati dobijeni ovim merenjem mogu pomoći Vašim trenerima u kreiranju individualnog programa.

2. Test intolerancije na hranu 

Na BICOM Optima biorezonantnom aparatu, bez uzimanja krvi i čekanja na rezultate dobićete i informacije koja vrsta hrane je odgovorna za eventualno usporavanje rada metabolizma, gomilanja kilograma, nadimanja kao i lošeg raspoloženja.

U Perun PROTECT centru test intolerancije je  dizajniran za sve tipove ishrane, bilo da se hranite se po principima makrobiotike, vegetarijanstva, vegan ste  ili pak konzumirate sve vrste namirnica.

3. Nutricionistički pregled

Najvažniji korak na putu ka Vašoj optimalnoj ishrani, idealnoj težini ili prevazilaženju trenutnih tegoba. Nutricionistički pregled je početak promene bilo da želite da regulišete telesnu težinu, prevaziđete trenutne zdravstvene tegobe ili pak da saznate koje su  namirnice optimalne za Vaše telo.

Nutricionistički pregled obuhvata:

 • Razgovor sa strukovnim nutricionistom-dijetetičarem
 • Analizu telesnog sastava na Inbody 270
 • Test intolerancije na hranu, konzervanse, boje i aditive-preko 300 uzoraka
 • Test vitamina i minerala
 • Test opterećenja na Candida spp.
 • Test Bahovih cvetova
 • Preporuke za ishranu

 

4. Paket  Zdravo i Vitko telo I u trajanju od 12 nedelja 

Zdravo i Vitko telo, pažljivo osmišljen i proveren nutricionističko-biorezonantni program.  Program krojen  baš za Vas, sa ciljem da na jednostavan i zdrav način a bez gladovanja dođete do optimalne težine. Kao bonus dobijate telo u balansu.

Program je jedinstven na teritoriji Srbije i prilagođen baš svakom načinu ishrane bilo da se  hranite  po principima makrobiotike, vegetarijanstva, vegan ste  ili pak konzumirate sve vrste namirnica.

 

Hranite se i vežbajte u skladu sa svojim telom

 

 

5. BICOM biorezonantno testiranje 

Poseban biorezonantni postupak baziran na najnovijim dostignućima biofizike. Pruža mogućnost da otkrijete stvarne uzroke Vaših zdravstvenih tegoba.

Otkrićete šta sve tačno opterećuje Vaš organizam. Na koje namirnice i aditive je Vaše telo intolerantno. Proverićemo prisutnost energetskih blokada, stresa, toksina u telu, kako Vam funkcionišu energetski centri, da li su Vam i koje Bahove kapi potrebne i drugo.

 

6. BICOM tretmani 

Na osnovu rezultata testiranja predlažemo za Vas najoptimalniji plan tretmana i pratećih mera u cilju eliminacije opterećenja, ponovnog uspostavljanja balansa i aktivacije samo-isceljujućih snaga Vašeg organizma.

Velikog uspeha BICOM tretmani imaju kod: jačanja imunog sistema; alergija svih vrsta (astma, alergijski rinitis); redukcije telesne težine,  opterećenja gljivicama, virusima, bakterijama, bolesti probavnog i urinarnog trakta, bolova u zglobovima i u leđima, hroničnog umora,  depresija, stresa, menopauzalnih i drugih hormonskih tegoba,  glavobolje, migrene….

 

Uz  FitPass kartice ostvarujete  15 % popusta na sve nutricionističke usluge

 

 •  analiza telesnog sastava na InBody270
 •  test intolerancije na hranu
 •  nutricionistički pregled
 •  paket Zdravo i vitko telo

Dovoljno je da prilikom plaćanja računa pokažete vašu karticu, i popust će vam biti obračunat.

Za više informacija pozovite  063  231 108 ili pišite na info@perunprotect.rs

Na akcijske cene se ne primenjuju popusti.

Fitpass kartica