/
1,030 Views0
Perun PROTECTOR u mts prodavnicama

Potražite svog zaštitnika u mts prodavnicama širom Srbije

 

Zamislite da otvarate vrata i vidite široki osmeh. Zamislite još da u rukama držite mobilni telefon koji dugo želite i nosite ga kući a kupovinu ste obavili po odličnim uslovima jer imate prijatelje.

A prijatelji se brinu jedni o drugima, zar ne?

Ne morate da zamišljate. Dovoljno je samo da se prošetate do najbliže mts prodavnice. Tamo ćete pored velikog izbora mobilnih telefona i dodatne opreme, pronaći i zaštitu od zračenja, naš Perun PROTECTOR.

Perun PROTECTOR je jedini  srpski proizvod sa potvrđenom zaštitnom funkcijom od zračenja mobilnih telefona naučno testiran i sertifikovan u EU.

Veliko nam je zadovoljstvo da smo deo ove priče.

 

Na koji način ste izloženi zračenju mobilnog telefona?

 

Antene su izvori zračenja mobilnih telefona. Kod uređaja novije generacije one se nalaze unutar samog aparata što znači da antenu držite bliže glave. Što je antena bliže telu, to je veća količina zračenja koje Vaše telo apsorbuje. Takođe, ako je signal slabiji, telefon troši više energije, a to povećava količinu zračenja.

Iz tog razloga, a u cilju manje izloženosti se preporučuje da: udaljite telefon dok spavate, za kratke informacije koristite SMS poruke, telefonirate na mestima gde je signal bolji, ne koristite telefon u podrumima i liftovima, udaljite telefon pre uspostave veze i koristite proverenu zaštitu od zračenja.

 

Zašto je važno da imate zaštitu od zračenja mobilnih telefona?

 

Hajde sada zamislite Vaš organizam na rođenju kao praznu čašu. Tokom života Vašu čašu punite raznim toksinima, aditivima, teškim metalima, patogenim mikroorganizmima, elektrosmogom … Svi oni su opterećuju organizam a bilo koje od navedenih opterećenja može dovesti do izlivanja sadržaja čaše i kao rezultat, tada se mogu javiti hroničan umor, nedefinisane tegobe, alergije, upale, hronične bolesti …

Sada  imate mogućnost da protektorom ulepšate svoj mobilni telefon ili zaštitnu masku detaljem i da istovremeno ojačate svoje biopolje i sprečite dalje nagomilavanje elektrosmoga u organizmu.

 

Telefonirajte bezbednije uz Perun PROTECTOR.

Ne znate šta je Perun PROTECTOR? Brzo klik ovde