/
1,231 Views0
Ognjen Stefanović

Priča malog Ogija

 

Koliko puta ste u svom okruženju videli osobu koja ima problema sa nadražajnim alergijama? Jeste li se ikada  zapitali zašto sve više dece ima ove tegobe i da li postoji način da se nešto uradi kako bi boljitak bio trajan?  
Pročitate priču malog Ogija koju piše mama Sofija i saznajte odgovor.

„Nakon što je mog sina Ognjena sa 4 godine u letnjem periodu počeo da muči nadražajni kašalj i nakon što mu ni prepisani antibiotik kao ni boravak na moru nije pomoglo čak ni mesec dana kasnije, pedijatar je ustanovio da se radi o alergiji na ambroziju i slične korove. Prepisana mu je terapija eriusom i inhalacija pulmikortom u većim dozama kako bi se nadražaj smanjio. To mu je svakako pomoglo, ali smo već počeli da strepimo od naredne sezone alergena.

Još ranije sam čula za BICOM aparat i kvantnu medicinu, ali nisam imala potrebu da je isprobam. Preporukom sam došla do g. Ivana Runtića i Centra Perun Protect. Ognjena sam odvela na pregled gde je Ivan u veoma prijatnom okruženju uspeo da pridobije poverenje dečaka. Ogi je sarađivao koliko god je jedan četvorogodišnjak to mogao.

Ivan je diagnostikovao alergiju na korovsko bilje i čak i kućnu prašinu, nakon čega smo nastavili Ogija da dovodimo na teretmane čiji je cilj bio jačanje imuniteta kao mera borbe protiv alergena, između ostalog. Nakon par tretmana, prestao je da kašljuca u vrtiću gde mu je smetala prašina. Takođe smo primetili i da je mnogo manje podložan “vrtićkim” bakterijama i virusima.

Posle kontrolnog pregleda (po završenom setu tretmana), aparat BICOM nije pokazivao da Ognjen i dalje reaguje na gore spomenute alergene, ali ostalo je da sačekamo svakako proleće i cvetanje.

Bila sam presrećna kada je i sezona ambrozije već bila na vrhuncu, a Ogi se nije ni nakašljao. I to sve bez upotrebe lekova i bez potrebe za odlaskom kod pedijatra.

Toplo preporučujem BICOM biorezonancu svima koji imaju iste ili slične probleme, a u opuštenoj atmosferi od Ivana možete još mnogo toga saznati o svom telu, zdravlju i mogućnostima koje biorezonanca pruža…“

Sofija Potić, dipl. hemičar

Raduje nas što imamo sve više ovakvih priča. Hvala Sofija što si Ogijevu podelila.
Klik na link i sasnajte više o BICOM biorezonanci. Možda Vam upravo ova metoda pomogne da otkrijete pravi uzrok Vaših zdravstvenih tegoba i da ih na adekvatan i bezbedan način tretirate.
PS. Ako znate nekoga kome bi ove informacije mogle značiti, podelite.  Verujemo da će Vam jednog dana biti zahvalni.